Image
De verbouwing van de Belevingsruimte tot nu toe

De Belevingsruimte zal iedere 2 tot 3 maanden in het teken staan van een thema en alle activiteiten zullen daarop aangepast worden

In de Belevingsruimte staan 3 pijlers centraal:

  1. Zintuigen
  2. Communicatie
  3. Zelfstandigheid


De Belevingsruimte zal iedere 2 tot 3 maanden in het teken staan van een thema en alle activiteiten zullen daarop aangepast worden. Binnen de thema's en de individuele begeleiding kunnen jullie blijven rekenen op mijn creativiteit, maar vooral het op maat maken van de activiteit per deelnemer! Dit wordt alleen maar waardevoller door het interactief snoezel systeem. Met het SHX systeem worden deelnemers uitgedaagd om op onderzoek uit te gaan en invloed te hebben op wat er in de ruimte gebeurd. Denk aan het bedienen van de lampen of een grote zitzak die trillingen laat ervaren die kloppen bij het beeld van de beamer en de geluiden die je hoort.

De verbouwing om tot dit mooie concept te komen is in volle gang! Er komt een aangepaste badkamer in die rolstoel toegankelijk is, een keuken en voldoende ruimte om te kunnen beleven. Via Social Media en de website houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Dankzij dit systeem ga ik in samenwerking met rdgKompagne workshops geven en heel veel gezinnen en professionals blij maken die gedurende de week gebruik kunnen maken van de ruimte. In de planning wordt dan ook juist rekening gehouden met een clubje na schooltijd of dagbesteding waar deelnemers aan mee kunnen doen. Ook in het weekend zullen er activiteiten aan worden geboden waar jullie als ouder of als professional met deelnemers aan kunnen deelnemen. Ga naar de online agenda om te kijken wanneer jij kunt komen! Klik hier om meer te weten te komen over het SHX systeem van rdgKompagne.