Crea Coaching
Grote Dries 12A
6123 BV Holtum

   06-51644246
   06-51644246
   info@crea-coaching.nl


Op werkdagen telefonisch bereikbaar:
09:00 – 17:00 uur

 

Algemene voorwaarden Crea Coaching 2021:

  1. Alle cliënt afspraken die met Crea Coaching worden gemaakt (op locatie of in de Belevingsruimte) kunnen kosteloos worden geannuleerd tot maximaal 24 uur voor de gemaakte afspraak. Anders wordt de afspraak wel in rekening gebracht.
  2. De maandelijkse cliënt factuur wordt na 14 dagen betaald, anders krijgt men een herinnering. Na een maand komt een 2e herinnering en na 6 weken komt er een boete van 50 euro op de factuur.
  3. Ouders van cliënten ondertekenen een contract, beeldmateriaal toestemmingformulier en AVG formulieren. In samenspraak worden er aanpassingen of wijzigingen doorgevoerd, annuleringen geregeld en komen we samen tot beslissingen.
  4. Individuele workshop aanmeldingen kunnen tot maximaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. Anders wordt de afspraak wel in rekening gebracht.
  5. Workshops van Crea Coaching op een externe locatie voor een symposium, studiedag, congres, bijscholing etc. kan maximaal 4 dagen voor de gemaakte afspraak kosteloos worden geannuleerd. Anders wordt de afspraak wel in rekening gebracht.
  6. Worden er beschadigingen aangebracht aan Crea Coaching materiaal, wordt hier in overleg een passende oplossing gevonden. Dit kan via de verzekering of met onderlinge afspraken.
     

Aangesloten bij ZZP Nederland voor de klachtenregeling en geschillencommissie

Mochten er klachten over Crea Coaching zijn dan hoop ik dat we deze samen kunnen oplossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u bij de volgende 2 instanties terecht om een klacht in te dienen:

​​​​​​​1. Quasir
2. Stichting Zorggeschil

​​​​​Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

Quasir

 

​​​​​​​Stichting Zorggeschil​​​​​​​

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.