Image

Bij Crea Coaching kun je terecht voor individuele begeleiding van mensen met een beperking, snoezel momentjes, groepsactiviteiten, kinderfeestjes en workshops voor ouders, begeleiders en organisaties!

Dit allemaal kan in de Belevingsruimte waar zintuigen, communicatie en zelfstandigheid centraal staan, maar kan ook op locatie aangeboden worden. De Belevingsruimte staat iedere 2 tot 3 maanden in het teken van een thema met daarop aangepaste activiteiten die voor alle doelgroepen toegankelijk zijn. 

Naast het geven van workshops, bied ik pgb hulp aan in de Belevingsruimte. Het is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepaste badkamer aanwezig. Ik bied individuele begeleiding aan, maar ook kleine groepsactiviteiten. Pgb kan in de Belevingsruimte op verschillende manieren worden ingezet:

1. Voor als je als ouder een soort clubje zoekt waar je kind lekker zichzelf kan zijn en samen kan spelen met andere kinderen en jongeren (ook als je autisme hebt, in een rolstoel zit of een lichte of ernstige meervoudig beperking hebt)
2. Voor ouders die net dat stukje extra begeleiding willen voor hun kind gericht op de sensorische informatieverwerking en activiteiten gericht op de ontwikkeling en zelfstandigheid, communicatie en motoriek
3. Voor activiteiten in het weekend of vakantie waar je met het gezin aan kunt deelnemen of waar je kind naar toe kan komen met een pgb'er of alleen
4. Voor ouders die een kind hebben met een spraakcomputer, oogbesturing of die met gebaren werkt en je zoekt iemand die werkt met ondersteunende communicatie. In de ruimte werk ik met diverse kinderen en systemen en oefen ik in de begeleiding met alle vormen van communicatie.
5. Voor snoezel momentjes en kinderfeestjes om al je zintuigen te prikkelen of juist om even lekker te ontspannen!

Welke activiteiten kun je van Crea Coaching verwachten? Lees ze hieronder!

Sinds kort ook te vinden bij de Wegwijzer Autisme, omdat interactief snoezelen in Zuid-Limburg, zo ingezet kan worden dat je er gestructureerd en prikkel afgestemd kan komen beleven en vooral op je eigen tempo mee kunt doen. Klik op de link voor nog meer uitjes, dagbestedingen, boeken en begeleidingsvormen voor mensen met autisme: https://www.wegwijzer-autisme.nl/